hem igen

Google cykladanmark.se
Danskarna har mycket kartor ute på nätet. Du hittar många på den danska versione av eniro. www.eniro.dk, här finns även krak.dk som är ganska bra på att visa vägen. På både krak.dk och eniro.dk har du avståndstabell och kan även beräkna sträckan mellan två platser med hjälp av kartan. Ett annat tips är att du beställer information från Danhostel i Danmark. Då skickar man dig en katalog med alla deras vandrarhem plus en karta över hela danmark, helt gratis.

Gratis kartor över Danmark på internet

GPSI:s har många kartor du kan skriva ut och även ladda ner till din gps. Helt gratis.

Openstreetmaps har massor av kartor över hela Danmark. Med länken hamnar du i mitten av Köpenhamn. Du använder + och minusknappen uppe till höger för att få se mer av Danmark.

En engelsman har använt många av kartorna härifrån för att lägga ut opencyclemap.org som tar dig över det mesta av värdlen. ser han inte fått fram alla cykelbanor men nästan.

Många av dessa gratis kartor kan du enkelt ladda in på din gps eller smartphone.

Gratis cykelkarta i pdf över hela Köpenhamn Här ser du alla cykelbanor i hela Köpenhamn. Du hittar även cykelkartor över Köpenhamn på Koepenhamn/cykelkartor

ibikecph.dk/cykelguide över Köpenhams centrum Här har du en karta över Köpenhamns centrum och en community som ger massor av tips på vad du skall se i Köpenhamn.

rejseplanen.dk är en sida där du söker på hur du tar dig från ett ställe till ett annat. Bland annat med buss, tåg och till fots.

De gule sider är ungefär det samma som svenska gula sidorna eller eniro. Här tar du fram närmaste resväg från ett ställe till ett annat med karta.

trafikken.dk hovedstaden tips på genvägar, hur trafiken ser ut just nu, vädret och mycket annat

cykelsuperstier.dk är ett projekt där man lägger breda cykelbanor i Köpenhamn. Man startade hösten 2010 och vi får väl hoppas det går framåt. Tänk dig att ha en cykelbana som är lika bred som en landsväg att cykla på.

Du har cykelkartor över hela europa på yournavigation.org

karta danmark, Häftad (danskt band) Språk: Svenska Serie: Fyris reiseguider Läsålder: Unga vuxna Antal sidor: 128 Utg.datum: 2013-01-17 Upplaga: 1 Förlag: Förlagshuset Fyris Översättare: Mats Andersson Originaltitel: Denmark Medarbetare: Nygren, Jan Olof (form) Dimensioner: 180 x 130 x 15 mm Vikt: 325 g SAB: Ndaz Köpenhamn.08,914.89 ISBN: 9789185579860 , kan skickas som present
Köpenhamn och Danmark med karta

Reseguiden är skriven av Richard Sale, som har klättrat och vandrat i hela världen. Han startade sin karriär som forskare, men är idag fotograf och författare på heltid. Bland Sales tidigare böcker, kan nämnas: Arctic Odyssey, On Top of the World, samt To the Ends of the Earth, en skildring av polarexpiditioner.

Danmark cykelkarta

Cykelkarta över hela Danmark i skala 1:500 000.

Innehåller karta på cykelleder, vilken beläggning som ligger på(asfalt/grus), turistinformation om de olika ställen du passerar, olika sevärdheter, vandrarhem, campingplatser,

Falsad
Språk: Danska
Utg.datum: 2013-06-17
Upplaga: 1
Förlag: Nordisk korthandel
Originaltitel: Cykelkort Danmark Nordisk Korthandel
Dimensioner: 269 x 130 x 2 mm
Vikt: 70 g
ISBN: 9788779670112


allt om cykel
Cykellänkar

Campingplatser i Danmark
Cykelklubbar i Danmark
Cykelkartor Danmark
Cykelkartor Sverige
Cykelskor
Cykelhandskar
Gps och tillbehör för cykel
Lås och pump
Tält och sovsäck

Med Rebtel ringer du gratis från Danmark till Sverige och tvärtom om du registrerar det telefon nummer du skall ringa till. Ringer du en oregistrerad telefon betalar du 8 öre per minut och det samma till mobil mellan sverige och danmark. Fungerar även mellan en massa andra länder. Just nu 100 gratis sms om du begär tjänsten innan 25 Juli. Klicka på 100 free international SMS
allt du behover veta om skotseln av din cykel
Ta hand om din cykel

Att ta hand om sin cykel innebär inte bara att laga punktering med jämna mellanrum utan precis som så många andra fordon kräver världens mest mijövänliga fortskaffningsmedel en hel del service och mekanisk omtanke.
Denna utförliga handbok tar upp allt du behöver kunna och kan behöva hjälp med för att din cykel ska må så bra som möjligt och vänder sig såväl till vardagscyklist som till proffs.

lar dig danska
Tio lektioner i danska

Planerar du att arbeta eller studera i Danmark? Eller har du redan tagit språnget över Öresund, men begriper fortfarande inte riktigt vad folk säger?

Med hjälp av Tio lektioner i danska lär du dig förstå och göra dig förstådd på danska. Utifrån klassiska och moderna danska texter får du lära dig att uppfatta och uttala de svåra danska språkljuden. Du lär dig de danska räkneorden. Och genom att läsa, lyssna och härma får du in den danska språkmelodin, samtidigt som du bygger upp ditt ordförråd.