Danskarna har mycket kartor ute på nätet. Du hittar många på den danska versione av eniro. www.eniro.dk, här finns även krak.dk som är ganska bra på att visa vägen. På både krak.dk och eniro.dk har du avståndstabell och kan även beräkna sträckan mellan två platser med hjälp av kartan. Ett annat tips är att du beställer information från Danhostel i Danmark. Då skickar man dig en katalog med alla deras vandrarhem plus en karta över hela danmark, helt gratis.

Gratis kartor över Danmark på internet

GPSI:s har många kartor du kan skriva ut och även ladda ner till din gps. Helt gratis.

Openstreetmaps har massor av kartor över hela Danmark. Med länken hamnar du i mitten av Köpenhamn. Du använder + och minusknappen uppe till höger för att få se mer av Danmark.

En engelsman har använt många av kartorna härifrån för att lägga ut opencyclemap.org som tar dig över det mesta av värdlen. ser han inte fått fram alla cykelbanor men nästan.

Många av dessa gratis kartor kan du enkelt ladda in på din gps eller smartphone.

Gratis cykelkarta i pdf över hela Köpenhamn Här ser du alla cykelbanor i hela Köpenhamn. Du hittar även cykelkartor över Köpenhamn på Koepenhamn/cykelkartor

ibikecph.dk/cykelguide över Köpenhams centrum Här har du en karta över Köpenhamns centrum och en community som ger massor av tips på vad du skall se i Köpenhamn.

rejseplanen.dk är en sida där du söker på hur du tar dig från ett ställe till ett annat. Bland annat med buss, tåg och till fots.

De gule sider är ungefär det samma som svenska gula sidorna eller eniro. Här tar du fram närmaste resväg från ett ställe till ett annat med karta.

trafikken.dk hovedstaden tips på genvägar, hur trafiken ser ut just nu, vädret och mycket annat

cykelsuperstier.dk är ett projekt där man lägger breda cykelbanor i Köpenhamn. Man startade hösten 2010 och vi får väl hoppas det går framåt. Tänk dig att ha en cykelbana som är lika bred som en landsväg att cykla på.

Du har cykelkartor över hela europa på yournavigation.org

karta danmark, Häftad (danskt band) Språk: Svenska Serie: Fyris reiseguider Läsålder: Unga vuxna Antal sidor: 128 Utg.datum: 2013-01-17 Upplaga: 1 Förlag: Förlagshuset Fyris Översättare: Mats Andersson Originaltitel: Denmark Medarbetare: Nygren, Jan Olof (form) Dimensioner: 180 x 130 x 15 mm Vikt: 325 g SAB: Ndaz Köpenhamn.08,914.89 ISBN: 9789185579860 , kan skickas som present
Köpenhamn och Danmark med karta

Reseguiden är skriven av Richard Sale, som har klättrat och vandrat i hela världen. Han startade sin karriär som forskare, men är idag fotograf och författare på heltid. Bland Sales tidigare böcker, kan nämnas: Arctic Odyssey, On Top of the World, samt To the Ends of the Earth, en skildring av polarexpiditioner.

Danmark cykelkarta

Cykelkarta över hela Danmark i skala 1:500 000.

Innehåller karta på cykelleder, vilken beläggning som ligger på(asfalt/grus), turistinformation om de olika ställen du passerar, olika sevärdheter, vandrarhem, campingplatser,

Falsad
Språk: Danska
Utg.datum: 2013-06-17
Upplaga: 1
Förlag: Nordisk korthandel
Originaltitel: Cykelkort Danmark Nordisk Korthandel
Dimensioner: 269 x 130 x 2 mm
Vikt: 70 g
ISBN: 9788779670112