hem igen

Google cykladanmark.se

I korsör är du tvungen att ta tåget för att komma över store belt. Du kan alltså inte cykla över bron. En enkel kostar 99 DKr och sedan betalar du 24 Dkr extra för cykeln. Du behöver även en platsbiljett till cykel vilken kostar 30 kronor. Vilket alltså innebär 153 DKr för biljetten. Tågen går från 6 på morgonen till strax efter 3 på natten varje halvtimma. Du köper en biljett i de flesta kiosker som 7/11 . Du hittar en 7/11 på Örnumvej 1 i Korsör.

En annan spännande upplevelse kunde vara att ta färjan från Böjden till Fynshav. Här passerar du Sönderborg och kommer nästan ner till den tyska gränsen vid Flensburg och Padborg.

Du kan även ta en fantastisk upptäcktsresa på själva Fyn. Du hittar några tips på visitdenmark.se, visitfyn.com, lonelyplanet.com eller tripwolf.com.

vandringsturer danmark
Vandringsturer på Fyn, Mön och Själland

En beskrivning av den norske författaren Roger Pihl på några av Danmarks öar, historian bakom olika platser. Berättelsen om Sixten Sparre och Elvira Madigan, kustvandringar plus en hel del annat. Ger många tips för dig som vill upptäcka Själland, Fyn och några av de andra öarna här nere. Kan ge inspiration till nästa dags äventry.

hotel jens baggesen
Du hittar 11 Hotell i Korsör

allt om cykel
Cykellänkar

Campingplatser i Danmark
Cykelklubbar i Danmark
Cykelkartor Danmark
Cykelkartor Sverige
Cykelskor
Cykelhandskar
Gps och tillbehör för cykel
Lås och pump
Tält och sovsäck


allt du behover veta om skotseln av din cykel
Ta hand om din cykel

lar dig danska
Tio lektioner i danska

Contact, Kontakta mig här>>> cykelsemester i Danmark
ginseng -det urgamla medlet för ökad medvetenhet och styrka
øresundstog.dk -rejsen mellem Sverige og Danmark Göteborg Skagen