hem igenbyt hem, spara hotell och vandrarhem

Google cykladanmark.se

I korsör är du tvungen att ta tåget för att komma över store belt. Du kan alltså inte cykla över bron. En enkel kostar 109 DKr och sedan betalar du 12 Dkr extra för cykeln. Vilket alltså innebär 121 DKr för biljetten.

Har ännu inte bestämt mig för om jag skall välja vandrarhem, bo på lantgård eller Bed&Breakfast. Skall undersöka vilket som är mest prisvärt på resan ner. Mer om detta senare.


om varldens lyckligaste folk
Om Danskarna

varldens lyckligaste folk
allt om cykel
Cykellänkar

Cykelkartor Sverige
Gps och tillbehör för cykel
värmande strumpor och handskar
Lås och pump

Med Rebtel ringer du gratis från Danmark till Sverige och tvärtom om du registrerar det telefon nummer du skall ringa till. Ringer du en oregistrerad telefon betalar du 8 öre per minut och det samma till mobil mellan sverige och danmark. Fungerar även mellan en massa andra länder. Just nu 100 gratis sms om du begär tjänsten innan 25 Juli. Klicka på 100 free international SMS
allt du behover veta om skotseln av din cykel
Ta hand om din cykel

Att ta hand om sin cykel innebär inte bara att laga punktering med jämna mellanrum utan precis som så många andra fordon kräver världens mest mijövänliga fortskaffningsmedel en hel del service och mekanisk omtanke.
Denna utförliga handbok tar upp allt du behöver kunna och kan behöva hjälp med för att din cykel ska må så bra som möjligt och vänder sig såväl till vardagscyklist som till proffs.

lar dig danska
Tio lektioner i danska

Planerar du att arbeta eller studera i Danmark? Eller har du redan tagit språnget över Öresund, men begriper fortfarande inte riktigt vad folk säger?

Med hjälp av Tio lektioner i danska lär du dig förstå och göra dig förstådd på danska. Utifrån klassiska och moderna danska texter får du lära dig att uppfatta och uttala de svåra danska språkljuden. Du lär dig de danska räkneorden. Och genom att läsa, lyssna och härma får du in den danska språkmelodin, samtidigt som du bygger upp ditt ordförråd.