Idag har du alla möjligheter att ta med dig cykeln på resan. Om du inte vill cykla till målet kan du alltid använda öresundståg eller netbus för att få cykeln till Danmark. På öresundståg betalar du 300 kronor för cykeln och på netbus någon hundring. På tåget tar du cykeln in i vagnen med cykel symboler på utsidan, på netbus packar du in den och placerar den som extra bagage under bussen. Sedan har du ju även möjlighet att sätt den på en hållare bak på bilen såvida du inte får plats med den i bagageluckan eller det extra utrymme som finns där bak i de flesta bilar idag. De flesta flygbolag tar även med din cykel från 200 :- om det kunde vara ett alternativ. Kom ihåg att det är personalen på terminalen som packar in cykeln. Du får ganska ofta ta av pedaler och vrida styret medans andra bara ställer in cykeln i ett plastfack som sedan lastas upp på planet.

varmande skooverdrag
Cykelhållare för två cyklar
495:-
Kraftigare typ av cykelhållare du fäster bak på bilen med fyra fästen. Godkänd för två cyklar. Inklusive säkerhetssprint samt spännband.

varmande skooverdrag
CYKELHÅLLARE FÖR BAKLUCKA THULE Xpress 970
936:-
Detta är en ISO vertifierad cykelhållar från Thule du enkelt fäster på bilens dragkrok. Tar kort tid att fästa vid dragkroken och innehåller spännen på själva hållaren var du spänner fast cyklarna. Du fäller enkelt ihop den till ett litet paket när du skall lägga undan den.

billiga cykelklader
Allt i cykelkläder

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>