Hjälmen behöver bytas efter några år. Har du slagit i hjälmen skall du också byta den då materialet i hjälmen får små sprickor ganska snart. Detta gör den ömtålig och skyddar därför inte fullt om du skulle ramla.

hjälm med bättre ventilation, vikt 234 g
Spectra Amo 54-58cm White
629:-
Spectras hjälmar är gjorda för dig som cyklar i stan. De kombinerar en sportig känsla med bekvämlighet och bra ventilation. Denna hjälm har faktiskt hela 29 ventilationshål i hjälmen vilket gör den bra till varma dagar. Blir det kallt kompletterar du bara med en mössa under hjälmen.

varmande skooverdrag
Abus - Mountk - Orange
249:-
En väldigt annorlunda hjälm med integrerad skärm(justeringsbar 30 grader), belysning och insektsnät. Detta är hjälmen du använder för lopp som cykelvasan eller när du är ute i vildmarken och har mycket myggor, getingar eller bin omkring dig. Färgen och belysningen gör att du syns extra bra i mörker.

varmande skooverdrag
Giro Trinity Helmet
305:-
Hjälm gjord av polycarbonate. Något tyngre än racerhjälmarna men det märker du inte av efter att du börjat cykla. Vikten på denna är 298 gram. På insidan har du ett bekvämt EPS skum som formar sig efter ditt huvud. Priset är med frakt.

varmande skooverdrag
Abus - Arica vit-guld
399:-
En sportig hjälm för damerna med samma reflexer samt led lampor på baksidan. En väldigt snabb hjälm.

varmande skooverdrag
K2 skate
249:-
Nu har rean startat av årets produkter. Dags att handla produkter för din cykling. Detta är en skate-cykelhjälm där du har möjlighet att spara 400 :-. Kostade förut 649:- .

Just nu säljs det ut massor av förra årets modeller på hjälmar. Helt ner till 149 kronor. Se mer här>>>

billiga cykelklader
Allt i cykelkläder

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>