Google cykladanmark.se

Du kan leta fler hotell genom att klicka här>>>

Margretetorps Gästgivaregård

Hotell på Hallandsåsen


central hotel in Hobro Denmark

I botten av backen strax söder om Hallandsåsen hittar du Margretetorps gästgivaregård. En gästgivaregård med anor från 1300 talet. Enligt sägnen bytte Drottning Christina kläder här efter att hon abdikerat och ville ta sig till Rom 1654. Gästgiverier uppkom under Drottning Christinas tid och kallades Gästgiveristadgar. Här kunde du läsa att Gästgiverier skulle finnas på två mil avstånd och att här skulle det gå att byta häst, få mat och husrum samt kunna resa någonstans med hästskjuts.

På rummen har du bredband, toalett med dusch och tillgång till en vacker innergård. det ingår en härlig frukost i priset. Du kan även välja ett weekendpaket och du kommer då undan med 1350 kronor för en hel helg med middagar, frukostar och aktiviteter.

Rasta Hallandsåsen

 

Hotell på Hallandsåsen


central hotel in gothenburg sweden
På toppen av hallandsåsen hittar du Rasta vilket är ett populärt tillhåll för alla som reser eller kör lastbil genom Sverige. Här finns restaurang, café, buitk och hotell. Här kan du få ett enkelrum inklusive frukost för 595:- natten. Du har toalett med dusch och massor av möjligheter för aktiviteter.

Kan vara ett bra ställe att få lite energi och vätska i dig innan du skall nerför igen.

Hallandsåsens vandrarhem

 

Vandrahem på Hallandsåsen


central hotel in gothenburg sweden
2 kilometer från Margretetorps gästgivaregård hittar du Hjärnarp och här Hallandsåsens vandrahem. Här har du möjlighet att låsa in cykeln, torka kläder och fritt internet. Här finns även ett fullt utrustat kök så att du kan tillaga mat du köper i en närbelägen mataffär.

 

 

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>