Google cykladanmark.se

Rum kan du hitta billigt över, i stort sett, hela Danmark. Du kan hyra lägenhet, gästhus och stugor på olika campingar. Det finns även flera annonsmarknader där privatpersoner hyr ut ett rum eller B&B till turister för en billig peng. Ett annat populärt ställe kan vara att bo på lantgård under semestern. Brukar vara ett billigt och annorlunda sätt att komma ut i naturen på. Du hittar ett nittiotal bondgårdar på olika ställen i Danmark som Fuglesang på Tranekjer där du har nära till stranden och en helt underbar natur. Sedan har du naturligtvis även stugor på campingplatser, gästhus och en massa andra möjligheter för ett prisvärt boende i Danmark.

Det finns många sätt att övernatta i Danmark. Du kan välja camping, vandrarhem, stugor, motell, Bed&Breakfast, bo på lantgård, hyra rum eller lägenhet och bo på hotell.

Hotell i Danmark
Helsingör
Hobro
Korsör
Köpenhamn
Århus
Ålborg

 

rute 18 mod randers

 


lattviktstalt
Snugpak Ionosphere

Snugpack Ionsphere enmanstält är det perfekta tältet för campare som vill ha ett smidigt och varmt tält. Vid fint väder sover man endas med innertält och kan njuta av stjärnhimmeln utan mygg. Blir det regn spänner man på yttertältet för att få ett fullvärdigt skydd. Det är verkligen ett kompakt tält som har en extremt låg profil. Med 5000 mm polyuretan-belagd konstruktion, 1 ingång, No-See-Um-Mesh och tejpade sömmar runt kulminerar i ett extremt varm tält som ser till att skydda dig mot väder och vind. För dem som är på resande fot, eller människor som vill spara utrymme är detta kompakta, lätta, men ändå hållbart tält det perfekta valet. - Yttertält: Lätt 210T polyester ripstop med en 5000mm vattentät PU-beläggning - Innertält: Tillverkade av 190T Nylon med Polyester Mesh - 50D Polyester No-See-Um-Mesh - DAC Featherlite NSL anodiserade stavar med pressfit kopplingar - Alla DAC stolparna är tillverkade av TH72M aluminium. - 1 dörr - Alla sömmar är tejpade - Legerade tältpinnar. - Trail Vikt: 1,2kg (Fly, stavar och innertältet) - Pack Vikt: 1,52kg (Fly, stavar, Inre skydd, tältpinnar, vajrar och packpåse)

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>