Google cykladanmark.se

Mellbystrand bjuder på en vidsträckt sandstrand, ica, och massor av serveringar.

I Mellbystrand, precis vid havet mellan Halmstad och Hallandsåsen, hittar du 10 olika vandrarhem och hotell.

Se mer på deras hemsida>>>

 

Har du ett vandrarhem eller Bed&breakfast så tveka inte att kontakta oss vi vårt kontaktformulär>>> så lägger vi in dig här också.

sarohus conference och hotell
Pensionat Neptun

Pensionat Neptun ligger nära stranden i Båstad, nära Båstads hamn, Skansenbadet och Båstads tennisstadion. I närheten ligger även Båstad Golfklubb. Bekvämligheter. Förutom utomhusgrill och trädgård har Pensionat Neptun tv i lobbyn. Här erbjuds eventutrymmen på 33 kvadratmeter. Receptionen är öppen begränsade tider. Gästparkering är kostnadsfri. Det här är en rökfri anläggning. Rum. Pensionat Neptun har 15 rum. Gästerna delar badrum. Gäster har tillgång till gemensamt kök.

 

sarohus conference och hotellHotell Tylösand
Är väl egentligen en stugby. Här bor du nära stranden med tillgång till ett helt fullutrustat kök, tv, bastu, dusch och sängar. Ett billigt sätt att campa på om ni är några stycken. Här kommer du över en stuga för under 700 :- natten.

 

 

 

sarohus conference och hotellTallhöjdens värdshus
Ligger i Simlångsdalen strax söder om Halmstad. Här har du möjlighet att välja mellan rum och timmerstuga. I alla boenden har du tillgång till internet, tv och utsikten. I timmerstugorna finns även ett eget pentry där du kan tillaga något du har fiskat eller köpt i affären. Inte långt från tallhöjden finns sportfiskevatten var du kan fånga regnbåge. Du har möjlighet till hel och halvpension från 698 kronor natten.

 

 


Cykelklubbar i Halmstad
Cykelklubben Bure
Halmstad MTB
Har du tips på flera? Skicka gärna tips på kontakt

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>