Google cykladanmark.se

Vandrarhem i Köpenhamn

Lägger här ut förslag på vandrarhem i Köpenhamn. Du hittar 120 hotel och vandrarhem i Köpenhamn från 158 kronor natten på HotelsCombined.com

A&O Copenhagen Norrebro, Köpenhamn, Danmark

Vandrarhem i Köpenhamn


popuilärt bland barnfamilier, god frukost
2 Kilometer norr om Nyhavn hittar du detta populära vandrarhem med en stor, berömd frukost. Barnvänligt med stort rum för barn. Här hittar du alla typer av sängar, gott om plats, ett vädligt stort rum för dusch och toalett. Kraftig wifi, promenadavstånd till bussar och tåg, bar, lekplats, underbar omgivning. Prisvärt. Inget att tveka på Boka här>>>.

Danhostel Copenhagen City

Vandrarhem i Köpenhamn


central hotel in gothenburg sweden
På HC Andersens Boulevard, kanske 2 kilometer från tåget och Tivoli hittar du Danhostel copenhagen city. Här kan du hyra en säng för några hundralappar per natt. Det finns mataffärer utanför husknuten och du har servering i bottenplan.

Danhostel Copenhagen Amager

Vandrarhem i Köpenhamn


central hotel in gothenburg sweden
Detta vandrarhem ligger nära Kastrup och ändå inte mer än 10 minuter till centrum av Köpenhamn. Här är extra långa sängar och du kan även låna dusch och handdukar för en extra slant.

Danhostel Copenhagen Bellahoj

Hotell i Köpenhamn


central hotel in gothenburg sweden
Danhostel Copenhagen Bellahoj ligger en kort bilfärd från Bispebjerg. Vandrarhemmet har en lekplats, en lekplats och tvättmöjligheter. Faciliteterna på vandrarhemmet inkluderar en valutaväxling, bagageförvaring och grillplats / picknickplats. Gästerna kan också använda sig av vandrarhemmets internetuppkoppling..

Hotell är en mycket mer bekväm och sundare väg att tillbringa dina sovtimmar i Köpenhamn då vandrahemmet inte erbjuder ett helt rum. Du ser en beskrivning på några hotell i Köpenhamn här>>>

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>