Lägger här ut förslag på billigare prisvärda hotell i Korsör. Du kan leta fler hotell över hela Danmark genom att klicka på "Boka ett rum" nedanför.

Comwell Hotel Klarskovgaard Korsör

Hotell i Korsör


central hotel in Hobro Denmark
Comwell Klarskovgaard Hotel är perfekt beläget för både affärs-och fritidsresenärer till Korsor. Alla hotellets rum har alla bekvämligheter väntade på ett hotell i sin klass som passar gäster alla behov av bekvämligheter. Alla rum är fyllda med dagstidning, reception, hårtork, strykbräda och TV. Man tillåter ej rökning på detta hotell. Gästerna kan uppleva hög komfort när de bor på detta lyxhotell med allt de behöver på området, t.ex. butiker, bar / pub, konferensavdelning, restaurang, handikappanpassning, business center och cykeluthyrning. För en mer behaglig vistelse kan gästerna dra fördel av en mängd olika fritidsanläggningar, inklusive golfbana (på plats), gym, tennisbanor samt trädgård. Hotellet ligger cirka 4 kilometer från centrum men har fått bra betyg av gästerna. Här får du ett rum för 629 kronor natten med frukost.

Best Western Hotel Jens Baggesen Korsor

 

Hotell i Korsör


central hotel in gothenburg sweden
Detta mysiga Hotel i Korsör är en romantisk och mysig plats med en speciell maritim touch. Best Western Hotel Jens Baggesen är bekvämt inbäddat i den historiska delen av Korsor nära hamnen och med en hisnande utsikt över Stora Bält-bron. Detta hotell ligger ca 1 timme från Köpenhamns centrum och Tivoli. Lokala utomhusaktiviteter i närheten inkluderar golf, fiske, segling och båtliv. Hotellet var ursprungligen byggt som en lagerlokal och byggnaden totalrenoverades från källare till vind. Man var mycket uppmärksamma på att bevara de unika egenskaper av byggnadens ursprungliga arkitektur och olika egenskaper. År 2000 lades en vacker maritim byggnad till utrustad med en fyr där gästerna kan se havet och hamnen. Varje rum på Best Western Jens Baggesen har snabb tillgång till Internet, kabel-satellit-TV, strykjärn / strykbräda, kaffe / tekokare och hårtork. Havsutsikt och andra uppgraderade bekvämligheter finns i utvalda rum. För ökad komfort och bekvämlighet, erbjuder detta hotell en gratis frukost. Hotellet erbjuder också ett business center, gäst tvättstuga samt konferens-och bankettfaciliteter som kan rymma upp till 120 gäster. En vänlig, flerspråkig personal är redo att garantera en bekväm och minnesvärd vistelse vid besök Korsor.

Hotell är en mycket mer bekväm och sundare väg att tillbringa dina sovtimmar i närheten av Köpenhamn då vandrahemmet inte erbjuder ett helt rum. Du ser en beskrivning på några vandrahem i Köpenhamn här>>>

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>