Google cykladanmark.se

Vandrarhem i Kungsbacka

Du har ett par stycken vandrarhem i Kungsbacka.

Bland annat

billigt om du bor flera
Hotell nattmössan
som ligger kanske två kilometer från Järnvägstation i Kungsbacka. Se en vägbeskrivning här>>>

Om du sedan fortsätter 23 kilometer söderut hittar du

billigt boende
Vallersviks camping och stugor
Det mest prisvärda här är nog en fyrbädds stuga med dusch, toalett, kylskåp och micro som du hyr från 470 kronor natten. Enkelrum på vandrarhem hyr du från 330 kronor natten. Campar gör du från 180 kronor.

fint mysigt boende
Strax intill hittar du även Åsa jutegard
vilket är ett populärt ställe hos cyklister att stanna till vid för en fika. . Ett mysigt lugnt ställe bara 19 kilometer från Kungsbacka. Du ser en vägbeskrivning här från Kungsbacka>>>

Har du också ett vandrarhem för cyklister? Skriv gärna om ert vandrarhem eller Bed&Breakfast i vårt kontaktformulär>>> och vi lägger in er fortast möjligt.

 

Kungsbacka ligger cirka 30 kilometer söder om Göteborg och kanske 20 kilometer från Billdal där Ginstleden startar. Om du startar från Göteborg har du troligtvis inte behov av någon på fyllning här men det finns några caféer och kiosker att besöka i centrum.

Skyltarna kan vara lite svåra att hitta när man passerar Kungsbacka. Ginsleden går nere vid Kungsbackafjorden men vi väljer här att korsa Kungsbacka för att ta en lite snabbare väg. I Kungsbacka frågar vi Kenneth om han känner till Ginstleden. Det har han aldrig hört talas om säger han. Vi fortsätter att följa skyltarna ner mot Frillesås och Åsa

Vi får sedan en vacker sträcka förbi kattegatt och når så Varberg>>>


Cykelklubbar i Kungsbacka
Kungsbacka cykelklubb
Har du tips på flera? Skicka gärna tips på kontakt

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>