Google cykladanmark.se

Frakta cykel

Idag har du alla möjligheter att ta med dig cykeln på resan. Om du inte vill cykla till målet kan du alltid använda öresundståg eller netbus för att få cykeln till Danmark. På öresundståg betalar du 300 kronor för cykeln och på netbus någon hundring. På tåget tar du cykeln in i vagnen med cykel symboler på utsidan, på netbus packar du in den och placerar den som extra bagage under bussen. Sedan har du ju även möjlighet att sätt den på en hållare bak på bilen såvida du inte får plats med den i bagageluckan eller det extra utrymme som finns där bak i de flesta bilar idag. De flesta flygbolag tar även med din cykel från 200 :- om det kunde vara ett alternativ. Kom ihåg att det är personalen på terminalen som packar in cykeln. Du får ganska ofta ta av pedaler och vrida styret medans andra bara ställer in cykeln i ett plastfack som sedan lastas upp på planet.

cykelhållare för två cyklar till dragkrok
Thule - EasyFold XT 2B 13pin - Svart
3995:-
En enkel hanterbar cykelhållare du fäster på dragkroken för två cyklar. Du fäller enkelt ihop den och tar med dig med ett enkelt handgrepp.

en lite större cykelhållare för tre cyklar att hänga fast på dragkroken
Thule - EasyFold XT 3B 13pin - Svart
6695:-
Något större cykelhållare för tre cyklar. Båda inkluderar ett lås samt en tippfunktion vilket gör att du enkelt kommer åt det du har i bakluckan på bilen.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>