Google cykladanmark.se

Frakta cykel på bil, i buss, tåg eller flyg

Idag har du alla möjligheter att ta med dig cykeln på resan. Om du inte vill cykla till målet kan du alltid använda öresundståg eller netbus för att få cykeln till Danmark. På öresundståg betalar du 300 kronor för cykeln och på netbus någon hundring. På tåget tar du cykeln in i vagnen med cykel symboler på utsidan, på nettbus packar du in den och placerar den som extra bagage under bussen. Sedan har du ju även möjlighet att placera den på en hållare bak på bilen, såvida du inte får plats med den i bagageluckan eller det extra utrymme som finns där bak i de flesta bilar idag. Enklaste är att du plockar av framhjulet. Du kan även prova plocka av bägge hjulen och lägga cykeln i bagaget. Kom ihåg att växla till högsta växeln(minsta kugghjulet där bak) innan du plockar av bakhjulet(blir mycket enklare att sätta tillbaka igen). De flesta flygbolag tar även med din cykel från 200 :- om det kunde vara ett alternativ. Kom ihåg att det är personalen på terminalen som packar in cykeln. Du får ganska ofta ta av pedaler och vrida styret medans andra bara ställer in cykeln i ett plastfack som sedan lastas upp på planet. När det gäller ta med cykel på öresundståg köper du denna biljett på stationen. Detta gör att du kan ta med cykeln på nästa resa om det är fullt på den resan du planerat. Lär mer om detta på oresundstag.se.

cykelhållare för två cyklar till dragkrok
Thule - EasyFold XT 2B 13pin - Svart
7395:-
En enkel hanterbar cykelhållare du fäster på dragkroken för två cyklar. Du fäller enkelt ihop den och tar med dig med ett enkelt handgrepp.

praktisk cykelvaska
EVOC BIKE TRAVEL BAG CYKELTRANSPORTVÄSKA MULTI-FÄRGAD
4046:-
Praktisk cykelväska med separata utrymmen för hjul, pedaler och styre. Mycket användbar om du skall ut och resa långt med tåg, buss eller annan transport.

enkel cykelhållare att sätta där bak
Thule Xpress 970
854:-
Enkel, lättanvänd cykelhållare för två cyklar.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>