Google cykladanmark.se

Du behöver utrustning för att ta dig runt

det viktigaste är ju cykeln men det kan även vara bra med lite extra kläder, en hjälm, lås till cykeln samt en ryggsäck.

Det börjar dyka upp flera spårningsystem med GPS för dig som vill ha tillbaka cykeln efter en stöld. Några börjar indtorducera puckar du kan montera i ramen på cykeln. Jag tänker då på Sherlocks GPS spårare som visas på London Bike show nu i helgen. Du kan läsa mer om produkten på deras hemsida>>>. Dessa har inte kommit ut på marknaden ännu men du har flera alternativ.

hitta din cykel
Mini GPS Tracker
Är en liten tracker du laddar med ett simkort. Med denna tar du direkt reda på var din enhet är någonstans. Enheten är liten och väger bara 50 gram vilket gör att du kan gömma den väldigt enkelt. Enheten är 64x46x17 mm , innehåller uppladdningsbara batterier som är igång 80 timmar efter uppladdning. En billig försäkring för bara 399:- Köp den här>>>

Cykelpump med fäste för ramen
Cykelpump med fäste för ramen 99 :-

Mångsidig cykelpump som inte bara kan pumpa upp däcket, den har även munstycke för basketbollar och ett universalmustycke för t ex luftmadrasser, badbollar m.m. Den klarar av vanliga cykelventiler och bilventiler som även mopeder och nyare cyklar har. Medföljande fäste gör att du alltid kan ha med dig pumpen på cykeln. Medföljande ventiler: Bilventil, cykelventil, bollventil samt universal Fäste för ramen Utfällbart fotstöd Utfällbart handtag

Det anmäls nästan 60000 stulna cyklar varje år. Mörkertalet är ännu högre. Stöldskyddsföreningen rekommenderar bygellås och att du låser fast cykeln i ett ställ eller annan fast byggnad. Här får du ett klipp som visar hur enkelt det är att forcera ett wirelås.


ABUS Granit Plus Bygellås, Svart 999 :-
Nu har man förstärkt den äldre modellen med dyrklås vilket gör det, i stort sett, omöjligt att manipulera låset med en dyrkanordning. Låset är även lättare än det äldre på grund av den nya härdade armen som gör det svårare för tjuven att kapa själva bygeln.

en bra komplettering
Abus - Ionus 8900 - Svart 499 :-
. Godkänd låskätting med tygöverdrag. 85 centimeter lång.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>