Google cykladanmark.se

Mat till cykelsemestern

Själv brukar jag ta med mig ett gäng bars i bakfickan och kanske någon energidryck när jag är ute kortare sträckor. När det gäller flera dagar ute kan det vara en bra idé att ha med något matigare.

en god pasta att bara värma i värmpåse eller mikro
Pasta Bolognese
55:-
Denna kan du äta direkt ur påsen eller värma den i ett vattenbad. Väger en smula mer men hela måltiden är iordninggjord så det är bara att värma. Innehåller soja, vete, mjölk och ägg.

varmande couscous
CousCous med Chili spiced Vegetables
85:-
Denna skall du tillsätta 4 deciliter vatten i innan du äter. Blir lättare att ta med men kräver du får tag i varmt vatten någonstans. Efter att du hällt i kokande vatten i påsen och rört om är det bara att hugga i. Innehåller även lite mer kolhydrater, fett och protein än den föregående.

att ha i bakfickan
RawBite Choklad EKO
Praktisk energiboost du enkelt tar med i bakfickan eller i väskan när du är ute. Mycket energi i litet paket. Choklad innehåller magnesium vilket gör att du undviker råka ut för kramp bland annat. RawBite med choklad är en helt ekologisk och 100% naturlig bar. Den innehåller endast råa ingredienser som frukt och nötter. Den innehåller inte heller någon laktos, gluten, ägg, soja, tillsatt socker eller konstgjorda ämnen. Njut av naturens egna smaker!

mycket billigare att köpa den i 12 pack
RawBite Choklad EKO 12 pack
179:-
Du får den ännu billigare om du köper en 12 pack.

Du kan oftast även handla billig mat på många ställen i Danmark. Jag har lagt en duktig list på Frederikshavn.

allt i halskost

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>