Google cykladanmark.se

Ryggsäckar

Det du bör tänka på när det gäller en ryggsäck för cykling är att den sitter där den skall när du cyklar. Det vill säga du kan spänna åt den både runt magen och bröstet. Tänk även på att du skall ha plats för hjälmen. Köper du en ryggsäck som går ovanför nacken där bak kan du inte använda bockstyret i nedre läget ordentligt.

varmande skooverdrag
Salomon S-Lab Adv Skin 3 12 Set
1165:-
Här har du det bästa i klassen ryggsäckar. Den rymmer inte mer än 12 liter packning men, å andra sidan, en hel massa vätska. Du har plats med två flaskor på framsidan samt 1,5 liters vätskeblåsa i innerfickan på ryggsäcken. Väger endast 322g(tom). Ett bra set om du bara skall cykla långt och inte behöver tält med. Du får dock plats med en av de mindre sovsäckarna. Se mer här>>>

varmande skooverdrag
Salomon Trail 20
599:-
En något större ryggsäck. Även denna med plats för camelback eller vätskebehållare. Ryggsäcken rymmer 20 liter packning samt en vätskebehållare på 2 liter. Här har du även ett par extra fickor på sidorna samt på toppen. Här bör du få plats med tält samt sovsäck om du packar rätt.

varmande skooverdrag
XT WINGS 10+3 VEST W
999:-
En lite annorlunda XT wings designad för tjejer. Rymmer 14 liter packning samt 2 liters vätskebehållare. Utmärkt för dig som övernattar på vandrarhem eller bara skall cykla långt. Menar du även får plats med en extra packning kläder om du använder den för att cykla till jobbet.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>