Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Google cykladanmark.se

Tält och sovsäck till cykel

Vill du nu ta på "riktig" semester med tält på cykel bör du välja lätta tält och sovsäckar. De bör även vara små när de är packade så de inte tar för mycket plats. Tänk på att det tar emot väldigt i uppförsbackar om du har för mycket på cykeln eller ryggen. Du bör försöka få så mycket som möjligt i ryggsäcken då det ju är cykeln och dina ben som skall jobba. Inte armarna.

lattviktstalt, väger 600 gram
Black Diamond Spotlight Bivy 2599:-

Litet smidigt tält du får ner i ryggsäcken. Väger 600 gram, blir 234 x 76 x 51 cm när det är uppackat och 10 x 19 cm nerpackat. Knappt två liter alltså. Material Nano shield vilket används till fönster, skydd för mobiltelefon, ta död på bakterier och som vindskydd. Du kan läsa mer om materialet på nanoshield.com.au.

 

något större tält för två personer
Black Diamond Distance Tent W Adapter2799:-

Något större tält med plats för två personer. Vikt 750 gram, blir 147 x 241 x 104 cm när det är uppe och 13 x 30 cm nerpackat. Tältet är gjort i 30D polyester. Ju högre siffra du har innan D ju tjockare är polyestern. Du kan läsa mer om materialet på intentsoutdoors.co.nz.

sovsäck varm ner till -1 grad celsius
Marmot Yolla Bolly 30 Short 2700:-
Sovsäck med dun som klarar ända ner till -1 grad celsius. Väger 1000 gram och är 171 cm lång.

massor med sovsäckar
Du hittar ett stort urval av sovsäckar här

När du nu har fått hem tält och sovsäck är det dags att hitta en camping. Jag har lagt ut flera förslag här>>>

Du kan behöva ett lås och hjälm till cykeln För det mesta fungerar ABUS hjälmar och lås. Du har både dam, herr och barnhjälmar här ute. Se mer här>>>

Jag fick köpt ett par nya cykelskor och däck när jag besökte bikebuster uppe i Ålborg.